Doamna Noonie e bun tort de nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul bun al Doamnei Noonie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 140g de proteine, 513g de grăsime, și un total de 7834 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru 15,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită nuci, unt, sare și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Bună Dimineața Cereale Cu Nuci De Banane, Bună Dimineața Cereale Cu Nuci De Banane, și Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți tigaia cu unt.
Într-un castron mediu, amestecați făina de tort, făina auto-crescătoare, sarea și nucile. Pune deoparte.
Adăugați ouăle și bateți până devin cremoase.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 1/2 ore. Se lasă să se răcească înainte de a se scoate din tigaie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.