Divinitate
Divinity este un aperitiv fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian . O porție conține 68 de calorii , 0 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 394 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, albușuri, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și .
Instrucțiuni
Gatiti zaharul, siropul de porumb si apa intr-o oala de 2 litri la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva. (În zilele umede, folosiți 1 lingură mai puțină apă.) Se gătește, fără a amesteca, la 260 de grade pe termometrul pentru bomboane (sau pe scena cu bile tare).
Bate albușurile într-un castron de 1-1/2 litru până se formează vârfuri tari. Continuați să bateți în timp ce turnați siropul fierbinte într-un jet subțire în albușuri.
Adăugați vanilie; bate pana cand amestecul isi pastreaza forma si devine usor plictisitor. (
Amestecul poate deveni prea rigid pentru mixerul electric). Îndoiți nucile (dacă doriți).
Puneți din lingura unsă cu unt pe hârtie cerată.
Lăsați să stea la temperatura camerei, răsturnând bomboanele o dată, până când exteriorul bomboanelor devine ferm - cel puțin 12 ore. A se pastra in recipient ermetic.