Ditalini cu năut și ulei de usturoi-rozmarin

Ditalini cu năut și ulei de usturoi-rozmarin
Ditalini cu năut și usturoi - ulei de rozmarin este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână năut, fulgi de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rozmarin Usturoi Și Sare De Mare Năut Prăjit, Ragu de iepure fiert lent W. năut, rozmarin și usturoi, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant.

Instrucțiuni

1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul întregcuișoarele, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Ștergeți vasul robotului de bucătărie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu; adăugați amestecul de legume rezervat, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute. Se amestecăpastă de roșii și 1 cană de apă într-un castron micpentru a combina; adăugați în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul aproape s-a evaporat, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați năut și 2 căni de apă în oală și fierbeți timp de 15 minute pentru a lăsa aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4
Transferați 1 cană amestec de năut în procesor de alimente; pur și simplu până se omogenizează, apoi amestecați înapoi în sos pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți pastele, rezervând1 1/2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Adăugați paste și 1/2 cană paste lichid de gătitla sos și amestecați pentru a acoperi. Creșteți căldura până la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai multpaste lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se încălzește restul de 1/4 cană de ulei într-o cratiță micăpeste foc mediu-mic; adăugați tocatusturoi și rozmarin și gătiți până se termină sfârâitul, aproximativ 1 minut. Împărțiți pastele printrebulbi și stropiți cu ulei de usturoi-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista