Dirty Martini Salsa
Dirty Martini Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 89 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei pimento, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Murdar Sue Murdar Martini, Murdar Martini Friptură Kabobs, și Martini Cu Vodcă Extra Murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pimentos, vodcă, vermut, ulei, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și câteva măcinări de piper într-un robot de bucătărie. Puls până la neted, dar încă ușor ciudat.
Adăugați măslinele, ceapa, saramura de măsline și usturoiul și pulsați până se toacă grosier. La frigider până la răcire, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Garnisiți cu măsline feliate și câteva cepe de cocktail.
Serviți cu chipsuri de legume.
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe palat.]()
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe palat.
A fragrant dried rose petal and berry potpourri flow a lush, juicy entry. Darker raspberry preserves and blackberry flavors fill the midpalate, with clove and forest floor accents showing through to the finish. This wine is opulent and silky from start to end, with lovely fruit and spice notes that linger on the palate.