Dip picant la gratar si rulouri de Pizza 4

Dip picant la gratar si rulouri de Pizza 4
Picant gratar Dip și Pizza rolls-ul ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de coriandru, gustări de pizza cu brânză, ardei iute chipotle în sos de chirpici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pizza Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar, ardeii iute și coriandrul. Capac; refrigerați 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Coaceți gustări de pizza conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De PizzaRulouri De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se servește cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Carnivor Zinfandel. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista