DIP DE VINETE ȘI PĂTLAGINĂ CU CHIPSURI DE PITA DE CHIMEN (BORONIA)
Vinete și pătlagină DIP cu chimen pita CHIPS-uri (BORONIA) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chimen, ulei vegetal, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipsuri Picante De Chimen Pita, Avocado-Tomatillo Dip cu chipsuri de pita de chimen, și Dip de anghinare-Crab cu chipsuri de pita praf de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F
Așezați vinetele și pătlagina într-un vas de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 25 de minute. Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Adăugați Roșia, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și gătiți amestecând ocazional timp de 10 minute. Pune deoparte.
Așezați vinetele și pătlaginele într-un robot de bucătărie până când sunt combinate, având grijă să nu supraprocesați. Cele două ingrediente trebuie doar amestecate împreună, nu complet curățate.
Transferați amestecul de vinete și pătlagină într-un castron.
Adăugați amestecul de guiso sau roșii și brânza mozzarella și amestecați bine. Lingură într-un castron de servire.Pentru chipsurile de pita: tăiați pâinea pita în pene. Aranjați panele pe o foaie de copt și periați-le cu ulei de măsline. Se amestecă împreună sarea, piperul și pudra de chimen și se presară.
Coaceți panele de pita până când sunt crocante aproximativ 10 minute și serviți cu boronia.