Dip De Vinete
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Dip de vinete ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Un amestec de busuioc, piper măcinat grosier, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Pizza Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Acoperiți vinetele cu spray de gătit. Prăjiți 1 oră. Scoateți pulpa într-o sită căptușită cu pânză de brânză; se scurge 1 oră.
Îndepărtați pulpa; pur și simplu în robotul de bucătărie; transferați într-un castron.
Încălziți uleiul într-o tigaie saut. Gatiti ceapa 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați roșiile și ardeiul; gatiti 3 pana la 5 minute.
Lasă să se răcească. Se amestecă iaurtul în piure; se adaugă ceapa și roșiile. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește 30 de minute.
Se servește cu legume crude