Dip de usturoi

Dip de usturoi
Garlic Dip durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 346 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Un amestec de cremă de brânză, usturoi presat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dip cu spanac și anghinare prăjite cu usturoi chipsuri pita, dip cu usturoi și dip cu castraveți cu usturoi.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista