Dip de muștar
Mustard Dip este un aperitiv ovo-vegetar fără gluten și lacto . Această rețetă servește 8. O porție conține 169 de calorii , 2 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de ceapă, ceapă verde, boia de ardei și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Această rețetă este pe placul a 2 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru Super Bowl . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ Pork Belly Po Boys cu oțet Habenero și maioneza cu miere de muștar , Salată de pui cu crustă de migdale cu sos de muștar cu miere și supă de pui Ang Chow cu verdeață de muștar conservată .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați muștarul preparat la cald chinezesc, smântâna, maioneza, fulgii de ceapă tocată uscată, ceapa verde și boia de ardei. Se da la rece până la servire.