Dip De Ierburi Prăjite-Usturoi

Dip De Ierburi Prăjite-Usturoi
Prăjită-usturoi planta Dip este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 2G de proteine, și 55g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Prăjit Și Ierburi, Herb și prăjit-usturoi Dip, și Usturoi Prăjit Și Iarbă Prime Rib pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați și aruncați 1/2 inch de vârfurile capetelor de usturoi, expunând cuișoare. Puneți usturoiul într-o farfurie de plăcintă cu ulei, ierburi, sare și piper și acoperiți bine placa cu un strat dublu de folie. Prăjiți până când usturoiul este auriu și fraged, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, strângeți cuișoarele într-un castron și turnați ulei printr-o sită cu ochiuri fine pe usturoi. Se pasează bine cu o furculiță și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista