Dip De Fructe De Lămâie

Dip De Fructe De Lămâie
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Dip de fructe de lămâie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 602 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Margarita Dip De Fructe, Mai Sănătos Ciocolată Fructe Dip, și Kabobs de fructe cu Dip de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de zahăr, ou și suc de lămâie într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați restul de 2 linguri de zahăr, apă și amidon de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc. Se toarnă încet amestecul de ou bătut în amestecul de apă, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește complet. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
VanilieVanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista