Dip De Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bean Dip. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 63 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, salvie, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza Dip, Dip De Vinete Afumate, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă sărată peste noapte.
Clătiți și adăugați apă nouă pentru a acoperi. Într-o oală de 2 litri, fierbeți fasolea la foc mare până se înmoaie sau 20 până la 25 de minute.
Scurgeți fasolea și zdrobiți-le cu uleiul de măsline până obțineți o textură cremoasă.
Se amestecă usturoiul și salvia. Condimentează cu sare după gust.
Mâncare Italiană Confortabilă