Dip de coriandru de năut cu Pita la grătar și bețișoare de morcov
Chickpea Cilantro Dip cu Pitan la grătar și bastoane de morcov ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați năut, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Dip de coriandru de năut cu Pitan la grătar și bețișoare de morcov, Friptură la grătar cu salată de năut și Pesto de coriandru, și Pita Crocantă De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac.
Alunecați piei din năut cu degetele, apoi purificați năutul cu iaurt, coriandru, usturoi, suc de lămâie, apă și sare într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți pitas pe grătar ușor uns, neacoperit, rotind o dată, până devine auriu, aproximativ 2 minute în total.
Serviți baie cu pitas și morcovi.
* Scufundarea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Pitas poate fi, de asemenea, la grătar într-o tigaie ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.
Fiecare porție conține aproximativ 168 de calorii și 1 gram de grăsime.