Anghinare & menta dip este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, frunze de mentă, sare de mare maldon și suc de lămâie. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Anghinare la grătar cu Dip de anghinare-mentă, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Dip de anghinare - această baie acidulată este greu de învins, dar este ușor de făcut.
Instrucțiuni
1
Cu până la o zi înainte, blitz anghinarea și uleiul lor cu menta într-un robot de bucătărie până când sunt destul de netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați crme frache, sezon, apoi puls scurt.
3
Adăugați suc de lămâie. Sfat într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Rupeți Pitta în bucăți aspre și întindeți-le pe câteva foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Stropiți cu ulei și împrăștiați peste puțină sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Coaceți timp de 7-10 minute până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți vasul de baie pe un platou mare; adăugați pană de lămâie și mentă. Înconjurați cu piese pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Santa Margherita Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.