Dip de anghinare și Caper cu Crudit de legume proaspete

Anghinare-și-caper Dip cu legume proaspete Crudit Olive ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Baie De Anghinare La Cuptor Cu Crudite De Iarnă, Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați inimile de usturoi și anghinare într-un robot de bucătărie; pulsează 30 de secunde sau până se toacă bine. Cu procesorul pornit, adăugați sucul de lămâie, coaja de lămâie și uleiul de măsline, procesând până se omogenizează și se amestecă bine.
Se amestecă piperul și caperele.
Se serveste baie la temperatura camerei sau refrigerate cu crudits asortate. Scufundarea se poate face cu 1 zi în avans și se păstrează la frigider.