Dip de anghinare și Caper cu Crudit de legume proaspete
Anghinare-și-caper Dip cu legume proaspete Crudit Olive ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Baie De Anghinare La Cuptor Cu Crudite De Iarnă, Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați inimile de usturoi și anghinare într-un robot de bucătărie; pulsează 30 de secunde sau până se toacă bine. Cu procesorul pornit, adăugați sucul de lămâie, coaja de lămâie și uleiul de măsline, procesând până se omogenizează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se amestecă piperul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Se serveste baie la temperatura camerei sau refrigerate cu crudits asortate. Scufundarea se poate face cu 1 zi în avans și se păstrează la frigider.