Creveți Dip anghinare ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 553 calorii, 24g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de parmezan, sare de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 418 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un vas mediu de copt, amestecați brânza Cheddar, parmezanul, inimile de anghinare, ceapa verde, sarea de usturoi, maioneza și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Parmezan
Brânză Cheddar
Ceapa Verde
Sare De Usturoi
Maioneză
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.