Dip cremoasă de avocado-ranch

Dip cremoasă de avocado-ranch
Cremoasa Avocado-Ranch Dip este un aperitiv fără gluten și lacto ovo vegetarian. Această rețetă servește 4. O porție conține 549 de calorii, 10 g de proteine și 50 g de grăsimi. Pentru 2,55 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos iute, sare de țelină, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulele cu ouă de avocado cu dip cremoasă de coriandru, dip de avocado și dip simplu de avocado.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, amestecați smântâna, brânza Neufchatel, amestecul de dressing ranch, sosul iute, sarea de usturoi și sarea de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
NeufchatelNeufchatel
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Sos FierbinteSos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Într-un castron, zdrobiți avocado și amestecați amestecul de smântână până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista