Dip caldă de crab I
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten și pescatarian ? Dip caldă de crab Aș putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 966 de calorii , 26 g de proteine și 91 g de grăsimi . Pentru 4,07 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes necesită sos worcestershire, praf de ceapă, pudră de usturoi și maioneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dip caldă de anghinare cu spanac , dip fierbinte de crab și dip cremoasă de crab cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Intr-un cazan dublu topim crema de branza cu maioneza. Se amestecă vinul alb.
Amestecați carnea de crab, muștarul, sare de condimente, praf de usturoi, praf de ceapă și sosul Worcestershire.
Se încălzește până când întregul amestec este cald, amestecând din când în când. Diluați amestecul cu mai mult vin alb dacă doriți ca consistența dip-ului să fie mai subțire.