Dincolo De Curry: Prăjit De Macrou Indian

Dincolo De Curry: Prăjit De Macrou Indian
Rețeta dincolo de Curry: prăjitul de macrou Indian este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 743 calorii. Pentru $5.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, pastă de usturoi de ghimbir, macrou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Macrou cu condimente curry, Orez și mazăre cu macrou Curry de nucă de cocos, și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.

Instrucțiuni

1
Tăiați macroul, păstrați-l întreg și faceți 2 sau 3 fante diagonale de-a lungul lungimii sale pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
2
Amestecați pasta de ghimbir-usturoi, pudra de ardei iute roșu, pudra de turmeric, sucul de lămâie/oțetul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aplicați marinada pe pește, asigurându-vă că intră în fante. Lăsați-l să se marineze timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie până la sclipire. Glisați macroul marinat și prăjiți-l pe o flacără medie timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc, având grijă să nu rupeți pielea în timp ce răsturnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește fierbinte cu un strop de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista