Dilly Rolls

Dilly Rolls
Dilly Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Dilly Rolls, Dilly Spoon Rolls, și Rulouri Frigorifice Dilly Bran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ușor laptele până se încălzește la atingere (un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 120 buc.F-130 buc. F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2
Adăugați zahăr și drojdie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați zară; lăsați să stea până când drojdia începe să spumeze, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
DrojdieDrojdie
4
Combinați ceapa, mărarul proaspăt, semințele de mărar, sarea și 2 1/2 căni de făină într-un castron mare. Se amestecă amestecul de lapte și 2 linguri de unt, adăugând mai multă făină după cum este necesar (aluatul va fi inițial destul de umed), până se formează un aluat lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați aluatul într-un castron ușor Uns cu unt și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curenți, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și lăsați să crească până se dublează din nou, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și, folosind un răzuitor de patiserie sau un cuțit ascuțit, împărțiți-l în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și blat ușor cu unt. Cupping mâna peste și folosind palma, rola fiecare bucată de aluat pe suprafața de lucru într-o minge și locul pe foaia de copt pregătit, spațierea cel puțin 2" în afară (trebuie să lăsați suficient spațiu, astfel încât acestea sunt nu atinge după ce au crescut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți blaturile cu restul de 2 linguri de unt și acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească până aproape dublează dimensiunea, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți rulourile până se umflă și se rumenesc adânc pe vârfuri și fund, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1
Rulourile pot fi făcute cu 3 ore înainte. Reîncălziți înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista