Dilly Curcan La Grătar
Dilly gratar Turcia este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, căței de usturoi, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Dilly Turcia Burgers, Dilly Turcia Se Topesc, și Turcia-chiftele dilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente.
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați curcan. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați timp de 6-8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați iaurtul rămas.
Scurgeți și aruncați marinada din curcan. Grill curcan, acoperit, la foc mediu-cald, ungand de multe ori cu marinata rezervata, timp de 1 pana la 1-1/4 ore sau pana cand un termometru pentru carne citeste 180 inkt.