Dijon Arțar Glazurate Spirala Sunca
Dijon Maple glazurate spirala sunca este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 1083 calorii, 88G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, cornichons, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Varză de Bruxelles glazurată de arțar și Dijon, Varză De Bruxelles Glazurată De Arțar-Dijon, și Șuncă Spirală Glazurată Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Așezați șunca într-o tigaie și turnați aproximativ 3/4 cană de apă în fundul tigaiei. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră și 40 de minute sau până când este încălzit, moale și fraged.
Bateți toate ingredientele împreună într-o cratiță până se omogenizează și încălziți la foc mediu-mic până la mediu până la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute și se scoate de pe foc.
Când șunca este încălzită, îndepărtați folia de aluminiu și turnați sau periați glazura deasupra pentru a acoperi complet. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Întoarceți șunca la cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 20 de minute sau până când glazura este caramelizată și bulbucată.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Serviți cu fixările dorite.