Diavolul Străin Orez Prăjit

Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Orezul prăjit cu diavol străin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 390 calorii. Un amestec de tamari, caș de fasole, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hangtown Fry din cinematografia străină, orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, și Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cașul de fasole uscat într-un bol și acoperiți cu apă clocotită. Într-un castron mai mic, așezați ciuperca neagră mărunțită și ciupercile negre uscate și acoperiți cu apă clocotită. Lăsați cașul de fasole, ciuperca neagră și ciupercile negre uscate să se înmoaie până la rehidratare, aproximativ 20 de minute.
Puneți 3 1/4 căni de apă cu orez într-o cratiță. Aduceți la fierbere la foc mare și lăsați-l să fiarbă tare timp de un minut. Acoperiți cu un capac și rotiți căldura la minim. Gatiti la foc mic timp de 5 minute, apoi scoateti din caldura (fara a ridica capacul).
Lăsați să stea, acoperit, în timp ce pregătiți restul mesei sau aproximativ 20 de minute. Nu ridicați în niciun moment capacul.
Într-o tigaie antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare. Încăierați ouăle la uscat în loc de punctul cremos. Aruncați-le într-un castron și continuați să le tăiați în bucăți cu marginea unei linguri de lemn. Nu trebuie să le pulverizezi, du-te pentru piese de dimensiunea miniaturii tale.
Într-un castron, combinați morcovul, ceapa, usturoiul și ghimbirul. Într-un alt castron, ceapa verde și mazărea congelată. Acum scurgeți toată apa de pe cașul de fasole, ciuperca și ciupercile. Cașul de fasole ar putea avea nevoie de niște biți duri îndepărtați, iar restul tăiat în inele de un sfert de inch. Ciupercile au nevoie doar de feliere, iar ciuperca este pre-feliată, astfel încât să nu vă faceți griji acolo.
Combinați cașul de fasole și ciupercile într-un al treilea bol.
Încălziți wok la foc mare; lăsați metalul să se încălzească, aproximativ un minut.
Adăugați trei linguri de ulei vegetal. Așteptați aproximativ 30 de secunde și vârful în bolul de morcov, ceapă, usturoi și ghimbir. Gatiti, amestecand frecvent. Usturoiul se va rumeni mai întâi, deoarece are cel mai mare conținut de zahăr, așa că urmăriți-l și întoarceți flacăra în jos, dacă este necesar. Sfat în cașul de fasole, ciuperca mărunțită și ciupercile și gătiți și amestecați timp de un minut. Acum uita-te pentru a vedea că flacăra este setat la maxim, și vârful în ceapa de primăvară și mazăre congelate. Nu trebuie să le gătiți, ci doar să le amenințați. Păstrați-le în mișcare, și se amestecă în orez. Se amestecă ouăle, apoi se condimentează cu cantități generoase, generoase de tamari și ulei de susan și câteva răsuciri de piper negru proaspăt.