Diavolul Străin Orez Prăjit

Diavolul Străin Orez Prăjit
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Orezul prăjit cu diavol străin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 390 calorii. Un amestec de tamari, caș de fasole, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hangtown Fry din cinematografia străină, orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, și Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cașul de fasole uscat într-un bol și acoperiți cu apă clocotită. Într-un castron mai mic, așezați ciuperca neagră mărunțită și ciupercile negre uscate și acoperiți cu apă clocotită. Lăsați cașul de fasole, ciuperca neagră și ciupercile negre uscate să se înmoaie până la rehidratare, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți 3 1/4 căni de apă cu orez într-o cratiță. Aduceți la fierbere la foc mare și lăsați-l să fiarbă tare timp de un minut. Acoperiți cu un capac și rotiți căldura la minim. Gatiti la foc mic timp de 5 minute, apoi scoateti din caldura (fara a ridica capacul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea, acoperit, în timp ce pregătiți restul mesei sau aproximativ 20 de minute. Nu ridicați în niciun moment capacul.
4
Într-o tigaie antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare. Încăierați ouăle la uscat în loc de punctul cremos. Aruncați-le într-un castron și continuați să le tăiați în bucăți cu marginea unei linguri de lemn. Nu trebuie să le pulverizezi, du-te pentru piese de dimensiunea miniaturii tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
BolBol
5
Într-un castron, combinați morcovul, ceapa, usturoiul și ghimbirul. Într-un alt castron, ceapa verde și mazărea congelată. Acum scurgeți toată apa de pe cașul de fasole, ciuperca și ciupercile. Cașul de fasole ar putea avea nevoie de niște biți duri îndepărtați, iar restul tăiat în inele de un sfert de inch. Ciupercile au nevoie doar de feliere, iar ciuperca este pre-feliată, astfel încât să nu vă faceți griji acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați cașul de fasole și ciupercile într-un al treilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți wok la foc mare; lăsați metalul să se încălzească, aproximativ un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați trei linguri de ulei vegetal. Așteptați aproximativ 30 de secunde și vârful în bolul de morcov, ceapă, usturoi și ghimbir. Gatiti, amestecand frecvent. Usturoiul se va rumeni mai întâi, deoarece are cel mai mare conținut de zahăr, așa că urmăriți-l și întoarceți flacăra în jos, dacă este necesar. Sfat în cașul de fasole, ciuperca mărunțită și ciupercile și gătiți și amestecați timp de un minut. Acum uita-te pentru a vedea că flacăra este setat la maxim, și vârful în ceapa de primăvară și mazăre congelate. Nu trebuie să le gătiți, ci doar să le amenințați. Păstrați-le în mișcare, și se amestecă în orez. Se amestecă ouăle, apoi se condimentează cu cantități generoase, generoase de tamari și ulei de susan și câteva răsuciri de piper negru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
TamariTamari
CeapăCeapă
ZahărZahăr
OuăOuă
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista