Diavoli călare

Diavoli călare
Diavolii călare este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, prune uscate, port negru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați prunele, portul și zahărul într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când portul se îngroașă într-un sirop liber, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Lăsați să se răcească ușor, timp de aproximativ 10 minute, apoi scurgeți prunele de sirop în exces sau sirop de rezervă pentru alte utilizări (de exemplu, serviți cu carne arsă sau stropiți într-un pahar de seltzer sau șampanie).Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu, apoi puneți un suport de răcire peste folie.Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei prune și fixați-o cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Apă SpumantăApă Spumantă
Prune UscatePrune Uscate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Așezați prunele la cel puțin 1 inch distanță pe suportul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Coaceți timp de 7 minute, apoi răsturnați prunele cu clești și continuați să coaceți până când sunt crocante, cu aproximativ 7 până la 9 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista