Diavoli călare
Diavolii călare este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, prune uscate, port negru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați prunele, portul și zahărul într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când portul se îngroașă într-un sirop liber, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească ușor, timp de aproximativ 10 minute, apoi scurgeți prunele de sirop în exces sau sirop de rezervă pentru alte utilizări (de exemplu, serviți cu carne arsă sau stropiți într-un pahar de seltzer sau șampanie).Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu, apoi puneți un suport de răcire peste folie.Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei prune și fixați-o cu o scobitoare.
Așezați prunele la cel puțin 1 inch distanță pe suportul de răcire.
Coaceți timp de 7 minute, apoi răsturnați prunele cu clești și continuați să coaceți până când sunt crocante, cu aproximativ 7 până la 9 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor înainte de servire.