Devilled obraz & rinichi oală plăcintă

Devilled obraz & rinichi oală plăcintă
Devilled obraz & rinichi oală plăcintă nevoie de aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1255 calorii, 62g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. Mergeți la magazin și ridicați măduvă osoasă înaltă, untură, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tobe Devilled pentru gojee virtual pot luck, Obraz de vită și plăcintă Stout cu patiserie Stilton, și MIEL ȘI RINICHI FIERBINTE-OALĂ.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți patiseria (cel mai bine este dacă se odihnește).
2
Puneți făina, pudra de muștar, puțină sare de mare fulgioasă și untura și/sau untul într-un robot de bucătărie și pulsați până la textura pesmetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați jumătate din ou și pulsați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați câteva linguri de apă rece, dacă este necesar, până când formează o patiserie scurtă. Frământați rapid într-o bilă și răciți la frigider. Poate fi făcut cu 2 zile înainte sau înghețat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă făina cu pudra de muștar și ardeiul cayenne, apoi se acoperă bucățile de vită și rinichii în făină, păstrându-le separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă și rumeniți bucățile de vită în loturi. Puneți deoparte, apoi rumeniți rinichii și vârful într-o strecurătoare pentru a se scurge. În aceeași tigaie, sfârâie slănina și adaugă morcovii, ceapa și Golful și gătește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă peste bere, bulion și roșii pure, apoi se reduce rapid, răzuind baza vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
AleAle
9
Întoarceți bucățile de vită în vas, cuibăriți cimbrul în amestec, apoi condimentați. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 2 ore, amestecând rinichii în tocană la jumătatea drumului. Acum poate fi păstrat la frigider până la 2 zile sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a face plăcinta, răsturnați tocanita într-un vas de copt sau o caserolă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Așezați o bucată de măduvă osoasă în mijloc, dacă utilizați; dacă nu, o ceașcă de ou răsturnată va face aceeași treabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Întindeți patiseria pentru a se potrivi vasului cu suficient pentru a depăși, apoi drapați peste tocană, sigilați marginile și tăiați excesul. Folosiți garnituri pentru a face frunze pentru a decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Ungeți patiseria peste tot cu oul rămas, presărați sare de mare fulgioasă și coaceți timp de 40 de minute până devin aurii. Se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se servește plăcinta cu lingurițe pentru măduva osoasă, pentru cei care o doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista