Devilled obraz & rinichi oală plăcintă

Devilled obraz & rinichi oală plăcintă
Devilled obraz & rinichi oală plăcintă nevoie de aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1255 calorii, 62g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. Mergeți la magazin și ridicați măduvă osoasă înaltă, untură, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tobe Devilled pentru gojee virtual pot luck, Obraz de vită și plăcintă Stout cu patiserie Stilton, și MIEL ȘI RINICHI FIERBINTE-OALĂ.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți patiseria (cel mai bine este dacă se odihnește).
2
Puneți făina, pudra de muștar, puțină sare de mare fulgioasă și untura și/sau untul într-un robot de bucătărie și pulsați până la textura pesmetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați jumătate din ou și pulsați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Adăugați câteva linguri de apă rece, dacă este necesar, până când formează o patiserie scurtă. Frământați rapid într-o bilă și răciți la frigider. Poate fi făcut cu 2 zile înainte sau înghețat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se amestecă făina cu pudra de muștar și ardeiul cayenne, apoi se acoperă bucățile de vită și rinichii în făină, păstrându-le separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă și rumeniți bucățile de vită în loturi. Puneți deoparte, apoi rumeniți rinichii și vârful într-o strecurătoare pentru a se scurge. În aceeași tigaie, sfârâie slănina și adaugă morcovii, ceapa și Golful și gătește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă peste bere, bulion și roșii pure, apoi se reduce rapid, răzuind baza vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
AleAle
9
Întoarceți bucățile de vită în vas, cuibăriți cimbrul în amestec, apoi condimentați. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 2 ore, amestecând rinichii în tocană la jumătatea drumului. Acum poate fi păstrat la frigider până la 2 zile sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Pentru a face plăcinta, răsturnați tocanita într-un vas de copt sau o caserolă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Așezați o bucată de măduvă osoasă în mijloc, dacă utilizați; dacă nu, o ceașcă de ou răsturnată va face aceeași treabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Întindeți patiseria pentru a se potrivi vasului cu suficient pentru a depăși, apoi drapați peste tocană, sigilați marginile și tăiați excesul. Folosiți garnituri pentru a face frunze pentru a decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Ungeți patiseria peste tot cu oul rămas, presărați sare de mare fulgioasă și coaceți timp de 40 de minute până devin aurii. Se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se servește plăcinta cu lingurițe pentru măduva osoasă, pentru cei care o doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista