Desert Tropical Ambrosia

Desert Tropical Ambrosia
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și desert vegan? Desertul Tropical Ambrosia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână zahăr, bucăți de ananas de mărimea unei gustări, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Salată Tropicală De Ambrozie, Ambrosia Desert, și Ambrosia Desert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
În două feluri de mâncare mici, stratificați primele șase ingrediente în ordinea listată; presărați cu zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista