Desert Simplu Creme Brulee
Simplu crema brulee desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 545 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, smântâna grea, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți 3 linguri de zahăr și smântână într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde până când sunt bine combinate; încălziți amestecul în cuptorul cu microunde până la cald, 1 până la 2 minute, și bateți din nou pentru a dizolva zahărul.
Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cremă în 2 ramekine. Puneți ramekins într-o tigaie de prăjire și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când deserturile creme sunt setate, dar încă ușor jiggly când sunt agitate, aproximativ 50 de minute.
Scoateți ramekinele din apă fierbinte și răciți-le la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste partea superioară a fiecărui desert. Folosiți o torță de bucătărie pentru a prăji ușor și a topi toppingul de zahăr până se rumenesc și Bulbuc, aproximativ 30 de secunde.
Lăsați toppingul de zahăr să se răcească înainte de servire. Pentru a servi, folosiți o lingură pentru a sparge zahărul crocant deschis pentru a dezvălui desertul cremos de dedesubt.