Desert Simplu Creme Brulee

Desert Simplu Creme Brulee
Simplu crema brulee desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 545 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, smântâna grea, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 3 linguri de zahăr și smântână într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde până când sunt bine combinate; încălziți amestecul în cuptorul cu microunde până la cald, 1 până la 2 minute, și bateți din nou pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul de cremă în 2 ramekine. Puneți ramekins într-o tigaie de prăjire și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când deserturile creme sunt setate, dar încă ușor jiggly când sunt agitate, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți ramekinele din apă fierbinte și răciți-le la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste partea superioară a fiecărui desert. Folosiți o torță de bucătărie pentru a prăji ușor și a topi toppingul de zahăr până se rumenesc și Bulbuc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Lăsați toppingul de zahăr să se răcească înainte de servire. Pentru a servi, folosiți o lingură pentru a sparge zahărul crocant deschis pentru a dezvălui desertul cremos de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista