Desert Proaspăt De Mango-Lămâie
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1614 calorii, 46G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica lapte evaporat, rece bici biciuit topping, mango, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă Proaspătă De Desert Cu Mango, Desert cu Mousse de Mango, fructe de pădure și lămâie, și Desert cremos de lămâie cu struguri proaspeți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert.
Se adaugă la 1 buc. se amestecă gelatina într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă 1/4 cană de gelatină în 2-qt. vas de sticlă sau mucegai pulverizat cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor. Între timp, curățați mango și tăiați-l în felii groase de 1/8 inch.
Aranjați mango, cu felii ușor suprapuse, peste gelatină în castron. Se toarnă ușor amestecul rămas de gelatină de lămâie peste Mango. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Între timp, aduceți apa rămasă la fiert.
Se adaugă la amestecurile de gelatină rămase combinate într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă laptele evaporat. La frigider 30 min.
Se toarnă amestecul de lapte evaporat peste stratul de gelatină în castron. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți desertul chiar înainte de servire. Sus cu bici rece.