Desert hawaian
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Desertul Hawaiian. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 312 calorii. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ananas, amestec de budincă de vanilie, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hawaiian Sliders, Hawaiian Pizza și Hawaiian Chicken.
Instrucțiuni
Amestecați aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă în două unse 13-in. x 9-in. tavi de copt.
Coaceți la 350° timp de 15 minute sau până când testul prăjiturii este finalizat. Se răcește complet.
Într-un castron mare, combinați amestecurile de budincă, laptele și extractul de nucă de cocos; bate timp de 2 minute.
Se adauga crema de branza si se bate bine. Se amestecă ananasul.
Se intinde peste prajiturile racite. Acoperiți cu frișcă; se presară cu nucă de cocos. Răciți timp de cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Biltmore Estate Riesling cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Biltmore Estate Riesling]()
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.