Desert finlandez cu fructe de padure

Desert finlandez cu fructe de padure
Desertul finlandez cu fructe de pădure necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD per porție. Acest desert are 193 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, căpșuni, iaurt cu vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor scandinave. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ desertul de ciocolată cu fructe de pădure, desertul de împrospătare cu fructe de pădure și desertul cu cremă de fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați fructele și 2 linguri de zahăr. Într-o cratiță, amestecați amidonul de porumb și sucul până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se ia de pe foc; se răcește timp de 10 minute.
3
Se toarnă peste fructe; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Se presară cu zahărul rămas. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Serviți în feluri de mâncare individuale de desert; acoperiți cu iaurt înghețat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Un Cava premium elegant, care oferă arome și arome strălucitoare de citrice, alături de bule fine și delicate, care sunt semnul distinctiv al unui vin spumant superb. ALIMENTE: Acest Naveran Brut Rosado se va combina cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar bogat. carne roșie aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, în special pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista