Desert De Șifon De Cireșe

Desert De Șifon De Cireșe
Cherry Chiffon desert ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, marshmallows, topping bătut în carton și lapte condensat. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Desert De Șifon Cu Lămâie, Desert De Șifon De Var, și Desert De Afine Cu Șifon De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă, ananasul, laptele și marshmallows. Îndoiți în topping biciuit. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BezeleBezele
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
AnanasAnanas
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca S. A. Prum Essence Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
S. A. Prum Essence Riesling
S. A. Prum Essence Riesling
De culoare aurie palidă. Aromat, cu arome de caise și piersici. Uscat cu arome de fructe proaspete perfect echilibrat de o aciditate racy și caracter mineral.Bucurați-vă pe cont propriu sau cu o gamă de ușoareapetizatoare și preparate din fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista