O porție conține 146 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă 77 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., desertul de zmeură de ciocolată ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ciocolată semidulce, amestec instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri De Desert Cu Ciocolată Cu Zmeură Brie, Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest, și Ciocolată Albă Congelată Și Desert De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați brânza de vaci, laptele și fructele tartinabile; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Biscuiți Din Grâu Integral
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați amestecul de budincă uscată; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
3
Se toarnă într-un castron mare; pliați în topping biciuit. Lingura într-un 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu ciocolată. Acoperiți și congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de servire.