Desert De Bezea Cu Rubarbă
Desertul de bezea cu rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână sare, rubarbă, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Desert De Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și sarea. Se amestecă gălbenușurile de ou și smântâna.
Se coace la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până se fixează.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte o lingură, până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie.
Se întinde peste umplutura fierbinte.
Coaceți timp de 12-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă. Se da la frigider 1-2 ore inainte de servire. Puneți la frigider resturile.