Desert De Bezea Cu Lămâie Cu Susul În Jos
Desertul de bezea cu lămâie cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, gelatină cu aromă de lămâie jell-o, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Desert De Bezea Cu Rubarbă, și Desert De Bezea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie. Se amestecă treptat în apă până se amestecă. Aduceți la fierbere la foc mediu; gatiti 8 min., amestecând constant.
Adăugați amestecuri de gelatină uscată și coajă; se amestecă 2 min. până când gelatina este complet dizolvată. Se dă la frigider 1 oră sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Între timp, marshmallows cu microunde și lapte în castron mediu cu microunde la 1 min. sau până când marshmallows sunt umflate. Se amestecă până când marshmallows sunt complet topite și amestecul este bine amestecat. Se amestecă vanilia; se răcește 5 min. Se amestecă în smântână.
Se toarnă în tigaie pătrată de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Se amestecă ușor amestecul de gelatină peste stratul de marshmallow în tigaie. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.
Se presară cu firimituri de graham. Desfaceți desertul pe farfuria de servire chiar înainte de servire.