Desert De Ananas Proaspăt

Desert De Ananas Proaspăt
Desertul proaspăt de ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 253 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nucă de cocos, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Desert De Ananas La Grătar, Desert De Vis Cu Ananas, și Desert Pufos De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați partea de sus și de jos de pe ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
3
Tăiați în sferturi și scoateți miezul din fiecare bucată.
4
Așezați fiecare secțiune cu pielea în jos și, folosind un cuțit ascuțit, separați fructele de-a lungul pielii, permițând fructului să se odihnească pe piele pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Tăiați fructele în felii pentru a mânca ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
6
Așezați pe o foaie de copt și presărați fiecare secțiune cu 2 linguri fiecare de zahăr brun și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se fierbe până când nuca de cocos este prăjită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista