PHILADELPHIA Cherry Daneză desert necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, cremă de brânză philadelphia, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum PHILADELPHIA-Desert danez cu cireșe, Philadelphia dovleac Desert Dip, și Brânză Desert Danez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Derulați 1 din conservele de aluat semilună în 2 dreptunghiuri lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați într-o tigaie unsă de 13x9 inci; apăsați pe fundul tigaiei pentru a forma crustă, apăsând ferm cusăturile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Bateți crema de brânză, 3/4 cană de zahăr, albușul de ou și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Albușuri De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se întinde pe crustă; acoperiți cu umplutură de plăcintă. Desfaceți cutia rămasă de aluat semilună; separați în 2 dreptunghiuri lungi. Pat afară pentru a forma dreptunghi 13x9-inch, apăsând cusături împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
5
Așezați peste umplutura de plăcintă pentru a forma crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc; se răcește ușor. Adăugați treptat lapte la restul de 3/4 cană de zahăr, bătând cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
7
Stropiți peste desert cald.
8
Tăiați în 24 de dreptunghiuri pentru a servi. Păstrați desertul rămas la frigider.