Desert danez cu cireșe PHILADELPHIA
PHILADELPHIA Cherry Daneză desert necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, cremă de brânză philadelphia, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum PHILADELPHIA-Desert danez cu cireșe, Philadelphia dovleac Desert Dip, și Brânză Desert Danez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Derulați 1 din conservele de aluat semilună în 2 dreptunghiuri lungi.
Așezați într-o tigaie unsă de 13x9 inci; apăsați pe fundul tigaiei pentru a forma crustă, apăsând ferm cusăturile împreună pentru a sigila.
Bateți crema de brânză, 3/4 cană de zahăr, albușul de ou și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Se întinde pe crustă; acoperiți cu umplutură de plăcintă. Desfaceți cutia rămasă de aluat semilună; separați în 2 dreptunghiuri lungi. Pat afară pentru a forma dreptunghi 13x9-inch, apăsând cusături împreună pentru a sigila.
Așezați peste umplutura de plăcintă pentru a forma crusta superioară.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc; se răcește ușor. Adăugați treptat lapte la restul de 3/4 cană de zahăr, bătând cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Stropiți peste desert cald.
Tăiați în 24 de dreptunghiuri pentru a servi. Păstrați desertul rămas la frigider.