Desert Cu Patru Straturi
Desertul cu patru straturi necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 231 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână topping biciuit cool whip lite, zahăr pudră, migdale tăiate pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert Cu Patru Straturi, Desert Cu Strat De Lămâie, și Desert Cu Patru Straturi Oreo.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, migdalele și margarina într-un castron mare până se omogenizează bine și se sfărâmă. Apăsați ferm pe partea inferioară a tăvii de copt de 13x9 inci.
Coaceți la 350 de grade F timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Se amestecă crema de brânză și zahărul pudră cu lingura de lemn până se omogenizează bine. Amestecați ușor 1 cană de topping bătut. Lingură peste crustă.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri de budincă. Bateți cu sârmă 2 minute. Lingură peste amestecul de brânză cremă.
Se întinde cu restul de 1 cană de topping bătut. Dați la frigider 3 ore sau până când este gata de servit.