Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 199 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Banane Butterscotch, Desert Stratificat Butterscotch Bliss, și Desert De Dovleac Cu Sos De Butterscotch-Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, tăiați untul în făină până se sfărâmă; se amestecă 1/2 cană de nuci pecan. Apăsați într-un 13-in negreșit. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Se coace la 350 la 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până devin pufoase. Îndoiți în 1 cană topping biciuit; răspândit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie; se toarnă peste stratul de brânză cremă. Dați-l la frigider timp de 15-20 de minute sau până când este setat. Se acoperă cu restul de topping bătut și nuci pecan. Se da la frigider 1-2 ore.