Desert Cu Gheață Cu Mousse De Ciocolată
Ciocolata Mousse Icebox desert este o reteta de Sud, care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 512 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 12 ore și 30 de minute. Cap la magazin și ridica ladyfingers, frișcă, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Desert Cu Gheață Cu Mousse De Ciocolată, Ciocolata-Desert Icebox Cu Aer Cald De La 6clair, și Desert Brownie Cu Mousse De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți porțiunea inferioară a cazanului dublu sau a cratiței de 1 litru cu 1 până la 1 1/2 inci apă; se încălzește la foc mic.
Așezați chipsurile de ciocolată în porțiunea superioară a cazanului dublu sau într-un vas termorezistent așezat peste cratiță. Cu apa care fierbe, amestecați chipsurile până se topesc. Se amestecă zahărul și 2 linguri de apă până se combină bine (amestecul își va pierde strălucirea și va arăta uscat).
În castron mediu, bateți 3 gălbenușuri de ou.
Adăugați amestecul de ciocolată fierbinte; se amestecă până se combină bine.
Într-un castron mic, bateți 3 albușuri până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de ciocolată până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Într-un alt castron mic, bateți frișca și vanilia cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de ciocolată până se combină.
Pentru a asambla desertul, tapetați tigaia cu hârtie cerată sau folie de plastic, permițând hârtiei sau învelișului să se extindă pe părțile laterale ale tigaiei. Aranjați un singur strat de ladyfingers în partea de jos a tigaie. Se acoperă cu 1/3 amestec de ciocolată. Repetați făcând încă 2 straturi, terminând cu ciocolată. Dați la frigider cu cel puțin 12 ore înainte de servire.
Pentru a servi, așezați farfuria de servire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți farfuria și tigaia.