Desert Cu Cremă De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul cu cremă de piersici. Această rețetă servește 9 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de făină, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Desert Cu Cremă De Piersici, Sos De Desert Piersic, și Desert Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Se amestecă făina, 2 linguri de zahăr, sarea și praful de copt într-un castron mediu.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Pat amestec ferm și uniform în partea de jos și la jumătatea laturilor de tigaie pătrat ungrased, 8x8x2 inch.
Întindeți piersicile în crustă în tigaie.
Se amestecă 1/3 cană de zahăr și scorțișoara; se presară peste piersici.
Bateți gălbenușurile de ou și frișca până se omogenizează bine; se toarnă peste piersici.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când crema este setată și marginile sunt maro deschis.
Se servește cald. A se păstra acoperit la frigider.