Desert Cu Cremă Boston Cu Banane
Banana Boston Cream Desert ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 218 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 122 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupe De Desert Cu Cremă Boston, Banana Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Banana Cream Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă (uscat) și laptele cu biciul de sârmă sau mixerul electric la viteză mică aproximativ 2 minute sau până când se amestecă bine. Îndoiți în topping biciuit. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 9-inch rotund tort pan. În castron mare, bate toate ingredientele desert cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Serviți tortul acoperit cu budincă și banane; stropiți cu topping de ciocolată. A se păstra la frigider.