Desert Brownie Din Pădurea Neagră
Desertul Brownie din Pădurea Neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de zahăr pudră, frișcă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Desert Brownie Din Pădurea Neagră, Tort Brownie Pădurea Neagră, și Desert Cu Mousse Din Pădurea Neagră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de copt cu făină. Face brownie se amestecă ca regia pe pungă, folosind ulei, apă și ou.
Se toarnă aluatul în placa de plăcintă.
Coaceți 24 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați umplutura de plăcintă și lichiorul.
Tăiați brownie în 6 pene.
Așezați fiecare pană pe placa de servire individuală. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de cireșe peste fiecare pană.
Într-un castron mediu, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați păpușă de frișcă la fiecare porție.