Deliciu de paste cu fructe de mare
Seafood Pasta Delight este o rețetă fără lactate și pescatariană, cu 6 porții. O porție conține 545 de calorii , 18 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 2,51 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ardei gras, 3 căței de usturoi, vermicelli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Cherry Cocos Delight , Mushroom Delight By Bing și Turkish Delight .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați primele șapte ingrediente până la omogenizare. Gătiți vermicelli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați scoici și creveți; se prăjește 3-4 minute sau până când scoicile sunt tari și opace, iar creveții devin roz.
Se prăjește ardeii, mazărea, usturoiul și ghimbirul în uleiul de măsline rămas timp de 3-5 minute sau doar până când legumele sunt fragede crocante. Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați 1-2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Puneți fructele de mare în tigaie; căldură prin. Se amestecă uleiul de susan.
Scurgeți vermicelli; se adauga in tava si se amesteca pentru a se combina.