Degetele de la picioare ale monstrului lui Frankenstein

Degetele de la picioare ale monstrului lui Frankenstein ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, culoarea alimentelor, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Monstru Degetele De La Picioare (Pentru Halloween), Macabru Verde Degetele De La Picioare, și Cookie-uri monstru în onoarea Cookie Monster (și noul parteneriat al Sesame Street cu HBO!).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, untul topit, oul, extractul de migdale și culoarea alimentelor verzi până se formează aluatul moale. Capac; frigider 1 oră.
Între timp, așezați migdalele și culoarea roșie a alimentelor într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; agitați punga până când migdalele sunt acoperite uniform cu culoarea alimentelor.
Așezați pe farfurie de hârtie sau hârtie cerată pentru a se usca. Pune deoparte.
Încălziți cuptorul la 191°.pentru fiecare prăjitură, rulați o linguriță de aluat în formă de deget de 2 1/2 inch. Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați forme la o distanță de 2 inci.
Apăsați migdala, cu partea colorată în sus, într-un capăt al fiecărui deget de la picior pentru a arăta ca unghia de la picioare. La aproximativ 1 inch de la fiecare capăt al fiecărui deget, strângeți ușor aluatul; cu cuțitul, faceți ușor linii în aluat pentru a arăta ca niște articulații.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când este setat. (Cookie-urile nu trebuie să se rumenească de-a lungul marginilor.) Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.