Degete De Pui Cu Crustă De Cartofi

Degetele de pui cu crustă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 633 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați O masă de tigaie: degete de pui cu crustă de nucă de cocos cu pene de cartofi cu usturoi de rozmarin, Degete De Pui Cu Crustă De Migdale, și Degete De Pui Cu Crustă De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați chipsurile într-un robot de bucătărie și puneți-le într-un vas puțin adânc.
Așezați 3/4 cană de făină într-un vas puțin adânc.
Combinați laptele și oul într-un vas superficial.
Presărați puiul cu sare; dragă în făină. Înmuiați puiul în amestec de lapte; dragă în chipsuri măcinate.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand se face. Repetați cu uleiul rămas și puiul.