Degete de friptură prăjite cu pui cu sos de muștar creol

Degetele de friptură prăjite cu pui cu sos de muștar creol necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, făină, sos de muștar creol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare includ Degetele de pui "prăjite" la cuptor cu sos de scufundare cu miere-muștar, Degete De Friptură Prăjită De Pui, și Degete De Friptură Prăjită De Pui.
Instrucțiuni
Se amestecă condimentul Cajun în marinada de bază până se amestecă.
Așezați friptura de flanc într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați amestec de marinată. Sigilați și răciți 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime; tăiați jumătățile în diagonală peste Bob în benzi groase de 1/2 inch.
Bateți împreună ouăle și sosul fierbinte.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente. Înmuiați fâșiile de friptură în amestec de ouă; dragă în amestec de făină. Acoperiți și răciți 1 oră.
Se toarnă ulei la o adâncime de 4 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Fry fâșii de friptură în loturi 10 minute sau până la aur.
Se servește cu sos de muștar creol.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.