Decupaje din fulgi de ovaz de migdale

Decupaje din fulgi de ovaz de migdale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete sudice în cutia dvs. de rețete, fulgi de ovăz cu migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 15 porții cu 233 de calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ovăz de modă veche, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca un mic dejun și se face în aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: decupaje cu unt de migdale, tăieturi de prăjituri cu migdale și fulgi de ovăz cu migdale și afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4 Felii De Brânză Chedder.4 Felii De Brânză Chedder.
Migdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, OpționalMigdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, Opțional
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp MărunțităAmbalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
2
Combinați făina și ovăzul; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
OvăzOvăz
3
Întindeți între hârtie cerată la 1/4 inchi. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurite De Scurtator4-1/2 Lingurite De Scurtator
4
Tăiați cu un 2-1/2-in înfăinat. forme de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
6
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poema Cavan Extra Dry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista