Deci, Negrese Bune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies-urile atât de bune. Această rețetă servește 16. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanilan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Negrese Bune, Bun Pentru Tine Triple Ciocolata Negrese, și Nebun bun întreg de grâu negrese cu glazura Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 8 inci cu folie de aluminiu, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; ungeți ușor folia.
Pătrate de ciocolată cu microunde și unt într-un castron mare pentru microunde la 1 1/2 până la 2 minute sau până la topire și netezire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți în zaharuri granulate și brune.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, amestecând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți în făină, vanilie și sare.
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 44 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Ridicați brownies din tigaie, folosind părți folie ca mânere. Îndepărtați ușor folia și tăiați brownies în 16 pătrate.
Secretul bucătăriei de testare: agitări rapide
Pregătiți aluatul brownie conform instrucțiunilor prin pas
Adăugați câteva ingrediente, modificați timpii de coacere și pregătiți-vă să experimentați brownies, spre deosebire de orice am descoperit.
Caramel-Macchiato Brownies: fiends de cafea: du-te cu 1 lingura. pulbere espresso. Fi sfătuitacestea sunt lipicioase! Evitați-le dacă purtați bretele.
Se amestecă 1 cană de mămăligă miniaturală, 1/2 cană de caramel* și 1 1/2 linguriță. la 1 lingura. espresso instant în aluat. Creșteți timpul de coacere la 44 până la 46 de minute.
* 12 caramele, cantonate, pot fi înlocuite.
Notă: Asigurați-vă că pentru a introduce alege din lemn în brownie, nu marshmallow, atunci când testarea pentru doneness. (Marshmallows se va ridica la vârf la coacere.) Am testat cu biți de Caramel Kraft.
Ciocolată albă-afine Brownies: un gust de afine acoperite cu ciocolată a dat personalului nostru alimentar Această idee.
Se amestecă 1 (5-oz.) pachet afine uscate și 1 (4-oz.) baton de ciocolată albă, tocat grosier în aluat. Creșteți timpul de coacere la 44 până la 46 de minute.
Notă: Am testat cu afine uscate dulci de soare și bara de coacere cu ciocolată albă Ghirardelli.
Brownies de nucă de cocos prăjită: acest brownie picant, cu nucă, a obținut ratingul nostru de top.
Întindeți 1 cană nucă de cocos îndulcită într-un singur strat pe o foaie de copt.
Se coace la 350 timp de 8 minute sau până se prăjește ușor, amestecând la fiecare 2 minute.
Lăsați să se răcească 10 minute. Se amestecă nuca de cocos prăjită; 1/2 cană caju, tocat; și 2 linguri. tocat fin ghimbir cristalizat în aluat. Creșteți timpul de coacere la 44 până la 46 de minute.
Testați Secretul Bucătăriei: Upgrade-Uri Ușoare De Topping
Pentru brownies indulgent și prietenos cu familia, pregătiți Brownies atât de bune, așa cum este indicat prin pas
Adăugați un strat de topping și reglați ușor timpii de coacere.
Unt de arahide Streusel Brownies: amestecați împreună 1/2 cană făină universală, 2 lingurițe. zahăr brun deschis, 2 lingurițe. zahăr granulat, 1/3 cană unt de arahide gros, 2 lingurițe. unt topit și 1/8 linguriță. sare până se amestecă și se sfărâmă.
Presărați amestecul de unt de arahide peste aluat. Creșteți timpul de coacere la 50 până la 54 de minute.
Presărați 1 cană bețișoare de covrig, rupte în bucăți și 2 (7 oz.) king-size ciocolată acoperite cu caramel-arahide nougat baruri, tocat grosier, peste aluat. Creșteți timpul de coacere la 52 până la 54 de minute.
Notă: Asigurați-vă că pentru a introduce alege din lemn în negrese, nu bomboane bar piese, atunci când testarea pentru doneness. Am testat cu Snickers king size bomboane baruri.
Bateți împreună 1 lingură. ancho chile pulbere, 2 linguri. sirop de arțar, 1/4 linguriță. scorțișoară măcinată, 1/8 linguriță. sare și 1/8 linguriță. piper proaspăt crăpat într-un castron mediu. Se amestecă 1 1/2 căni de pecan tocat.
Presărați amestecul de pecan peste aluat. Creșteți timpul de coacere la 42 până la 46 de minute, ecranând cu folie de aluminiu în ultimele 15 minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.