Deb ' s Scallops Florentine

Deb ' s Scallops Florentine
Scoicile lui Deb Florentine necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 302 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 199 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână condimente Old Bay, unt, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Scallops Florentine, Ou Florentin, și Papioane Florentine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o placă de plăcintă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Clătiți scoicile și aruncați-le în apă clocotită; gatiti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați scoicile cu o lingură pliată și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Așezați pe fundul plăcii de plăcintă pregătite.
5
Într-o cratiță mică, topiți untul și amestecați făina. Gatiti la foc mic timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți în smântână grea și 1/4 cană parmezan. Condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti inca 2 - 3 minute, amestecand constant sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Strângeți spanacul uscat și răspândiți peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SpanacSpanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se toarnă sosul de smântână peste spanac și se acoperă cu brânză mozzarella, 1/4 cană parmezan și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Sos De SmântânăSos De Smântână
SpanacSpanac
9
Presărați condimentul Old Bay peste firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
PesmetPesmet
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista