Deb ' s Scallops Florentine
Scoicile lui Deb Florentine necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 302 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 199 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână condimente Old Bay, unt, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Scallops Florentine, Ou Florentin, și Papioane Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o placă de plăcintă de 9 inci.
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Clătiți scoicile și aruncați-le în apă clocotită; gatiti timp de 2 minute.
Îndepărtați scoicile cu o lingură pliată și uscați-le.
Așezați pe fundul plăcii de plăcintă pregătite.
Într-o cratiță mică, topiți untul și amestecați făina. Gatiti la foc mic timp de 3 minute.
Bateți în smântână grea și 1/4 cană parmezan. Condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti inca 2 - 3 minute, amestecand constant sau pana se ingroasa.
Strângeți spanacul uscat și răspândiți peste scoici.
Se toarnă sosul de smântână peste spanac și se acoperă cu brânză mozzarella, 1/4 cană parmezan și pesmet.
Presărați condimentul Old Bay peste firimiturile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.