Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. Un amestec de zahăr, cremă de brânză, curmale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Roți Umplute Cu Date, Cookie-Uri Completate Cu Data, și Batoane de ovăz umplute cu curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați 2 foi de prăjituri cu hârtie pergament de gătit, puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și 1 lingură de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. La viteză mică, bateți treptat în făină. Pe o bucată mare de folie de plastic, formați aluatul în dreptunghi de 10x5 inci. Înfășurați în folie de plastic; la frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Folie De Plastic
Bol
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați curmalele tocate, 1/2 cană de apă și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se răcește 5 minute. Se amestecă coaja de portocală, vanilia și nucile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Vanilie
Nuci
5
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați aluatul în jumătate în 2 pătrate. Pe suprafața făinoasă, întindeți 1 pătrat de aluat în pătrat de 10 inci. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați marginile; tăiați în douăzeci și cinci de pătrate de 2 inci. Lingură 1 linguriță amestec de curmale pe centrul fiecărui pătrat de 2 inci. Aduceți 2 colțuri opuse de aluat împreună, suprapunându-se parțial și acoperind amestecul de curmale. Folosind degetele înmuiate în apă, apăsați aluatul pentru a sigila. Aranjați o distanță de 1 inch pe foile de prăjituri. Repetați cu cealaltă jumătate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Apă
Date
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Într-un castron mic, bateți albușul de ou și 1 lingură de apă; periați pe împachetări de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu zahăr spumant alb grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
9
Coaceți 13 până la 15 minute sau până când marginile încep să devină maro auriu. Se răcește 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.